Heracles respecteert wens familie Gio en meldt vertrek Vloet (ex-STVV) niet

Heracles respecteert wens familie Gio en meldt vertrek Vloet (ex-STVV) niet

29 maart - 18:14
0

Heracles Almelo heeft uit respect voor de familie van de overleden Gio (4) geen melding gemaakt van het vertrek van Rai Vloet (ex-STVV) naar FC Astana. De wens van de familie was dat Heracles zou zwijgen en dus heeft de Almelose club dat gedaan.

Het contract van Vloet bij Heracles is ontbonden, zodat hij sinds afgelopen vrijdag in dienst kon treden bij Astana. Volgens Tubantia is na overleg met de familie van Gio, het jongetje dat bij het verkeersongeval waar Vloet bij betrokken was om het leven kwam, besloten om daar geen melding van te maken. Zij hebben het liefst dat Heracles zwijgt over de zaken en alles wat met Vloet te maken heeft.

Vrijdag werd de Almelose club nog verrast door Vloet en het feit dat hij getekend had bij Astana. Dat kon nog niet rond zijn, aangezien de laatste juridische zaken nog niet waren afgehandeld. Nu is dat wel gebeurd en heeft Heracles geen euro verdiend aan de aanvallende middenvelder, aangezien zijn contract definitief is ontbonden. Voor Heracles is het boek nu definitief dicht, omdat de familie van Gio dat graag zo wil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie