SPORT: 'FC Barcelona pakt door en verhoogt bod op Raphinha'

SPORT: 'FC Barcelona pakt door en verhoogt bod op Raphinha'

29 March - 13:45
0

FC Barcelona is van plan ver te gaan voor Leeds United-aanvaller Raphinha. De Braziliaan moet in Camp Nou de opvolger worden van Ousmane Dembélé, die na dit seizoen transfervrij kan vertrekken. Barça heeft 50 miljoen euro over voor Raphinha.

Dat meldt Diario SPORT. Een aantal dagen terug legde Barcelona al een bod van 35 miljoen euro neer bij Leeds, dat niet per se hoeft te verkopen. Raphinha heeft een gelimiteerde afkoopsom van 75 miljoen euro in zijn contract staan, al daalt die naar 25 miljoen euro wanneer Leeds degradeert naar het Championship. Op dit moment staat de club zeven punten los van de degradatieplaatsen.

Barcelona zocht vorige week contact met oude bekende Deco, die op dit moment de zaakwaarnemer is van Raphinha. Het contract van de aanvaller loopt nog door tot medio 2024, maar de Braziliaan wil geen nieuwe verbintenis ondertekenen bij Leeds. Barça heeft het bod van 35 miljoen euro inmiddels verhoogd naar 50 miljoen euro (een vast bedrag van 40 miljoen plus 10 miljoen aan variabelen). 

Het is volgens SPORT de laatste aanbieding die Barcelona neer gaat leggen bij Leeds. Het is aan de Premier League-club om een beslissing te nemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie