Defour voorspelt ontslag van Clement bij AS Monaco: Hij ligt bijna buiten

Defour voorspelt ontslag van Clement bij AS Monaco: "Hij ligt bijna buiten"

29-03-2022 15:40
11

In de voetbalpodcast 90 Minutes sprak Steven Defour over de situatie van Philippe Clement bij AS Monaco. Volgens Defour zal de ex-coach van KRC Genk en Club Brugge binnenkort ontslaan worden bij AS Monaco.

Aster Nzeyimana haalde in het gesprek de 3-0 overwinning van Monaco tegen PSG aan en vroeg hoe de situatie van Clement er bij AS Monaco er nu uitziet. "Hij ligt nog altijd bijna buiten", voorspelde Defour. "Hij gaat buiten liggen", voegde hij er resoluut aan toe. Defour wist dat men bij Monaco een grote kuis wil houden en dus enkele veranderingen wil doorvoeren. 

Defour gaf aan dat hij had gelezen dat als Clement niet zou winnen van PSG hij buiten had gelegen. "Maar ondanks dat hij heeft gewonnen, zou het blijkbaar toch niet zoveel veranderen, zeker naar volgend jaar toe", zei Defour over wat hij gelezen had over Clement en Monaco. 

Filip Joos stelde dat als Clement ontslaan wordt bij Monaco, hij hoogstwaarschijnlijk terug in België aan de slag zou gaan. Steven Defour sloot zich daarbij aan. "Voor Clement is Antwerp de perfecte stap", aldus Joos.