Tissoudali mogelijk naar het WK: Mooiste moment uit mijn carrière

Tissoudali mogelijk naar het WK: "Mooiste moment uit mijn carrière"

29-03-2022 10:45

In de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Congo en Marokko scoorde Tarik Tissoudali (KAA Gent) zijn eerste doelpunt voor de Marokkaanse nationale ploeg. In een interview met Het Nieuwsblad beschreef Tissoudali dat speciale moment.

In minuut 70 was Tissoudali ingevallen en zes minuten later werkte hij de 1-1 tegen de touwen. Met zijn eerste doelpunt voor Marokko zette de Gent-speler de eindstand op het scorebord. In de Afrikaanse kwalificatie tellen uitdoelpunten nog dubbel, waardoor Marokko de terugwedstrijd met een voordeel ingaat na het gelijkspel in Kinshasa.

"Die 1-1 voelde aan als een halve overwinning", zei Tissoudali. "Zonder enige twijfel was dat het mooiste moment uit mijn carrière tot nu toe", aldus Tissoudali. Vandaag staat de terugwedstrijd in Marokko op het programma.