Debutant mag hopen op meer minuten bij Rode Duivels: Een goeie Mangala

Debutant mag hopen op meer minuten bij Rode Duivels: "Een goeie Mangala"

29-03-2022 07:16

Bij de Rode Duivels kregen we tegen Ierland met Orel Mangala een debutant aan het werk te zien. De middenvelder viel in, maar wist een gelijkspel niet te voorkomen. In Wallonië is men wel onder de indruk van hem.

Mangala kreeg zo'n kwartier om zich te tonen tegen Ierland en maakte daarin ook indruk op Alexandre Teklak. "Hij viel goed in en ik zou hem graag nog een keer aan het werk zien.", klinkt het bij La Dernière Heure.

"Al moeten we nog niet te veel conclusies trekken uit deze matchen, want Burkina Faso zal in een laag blok spelen. Eigenlijk zouden we nog eens een tegen Ierland moeten spelen", geeft de analist aan.

Mangala leek nochtans in de fout te gaan bij het tweede doelpunt van de Ieren, maar daar dacht de bondscoach anders over. "Ik zag een goeie Mangala. Niet alleen in de wedstrijd ook tijdens de hele stage trainde hij goed. Hij hoeft zich niet schuldig te voelen voor die tweede goal. Zijn houding was oké. Hij speelt elke minuut bij Stuttgart", gaf de bondscoach toen aan.

De kans is dan ook groot dat Mangala meer minuten zal krijgen tegen Burkina Faso. Hij wordt niet in de basis verwacht tegen Burkina Faso, maar zal sowieso wel invallen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s