Nieuwe Vermant bij Club Brugge? 'Jonge spits krijgt binnenkort kans bij A-elftal'

Nieuwe Vermant bij Club Brugge? 'Jonge spits krijgt binnenkort kans bij A-elftal'

30-03-2022 22:00

Romeo Vermant mag beginnen hopen op een doorbraak bij Club Brugge. De jonge spits en zoon van Sven Vermant tekende recent zijn eerste profcontract bij Blauw-Zwart. Daar stopt het ook niet.

Vermant is een bijzonder belangrijke pion in het beloftenteam van Club Brugge (Club NXT) en zag dat beloond worden met een profcontract. "Toch een teken dat Club Brugge in hem gelooft", zegt zijn vader Sven Vermant in Knack.

De nog steeds maar achttienjarige spits mag ook hopen op een kans bij het eerste elftal. Zo weet men bij het weekblad dat hij volgend seizoen een kans zal krijgen in de voorbereiding op de nieuwe campagne. Daar zal hij moeten tonen dat hij ook het eerste elftal diensten kan bewijzen.

Bij Club Brugge zal men alvast moeten zoeken naar een nieuwe spits. Noa Lang en Charles De Ketelaere zullen hoogstwaarschijnlijk vertrekken, terwijl het nog maar de vraag is of Sargis Adamyan en de terugkerende Lois Openda blijven. Daarnaast zullen onder andere Bas Dost en Michael Krmencik ook nog vertrekken.