De Mos adviseert Club Brugge Lang te verkopen: Met een strik rond

De Mos adviseert Club Brugge Lang te verkopen: "Met een strik rond"

27-03-2022 22:00 Laatste update: 22:10
8

Noa Lang is bezig aan zijn laatste maanden bij Club Brugge. De Nederlander wordt genoemd bij verschillende buitenlandse ploegen en volgens Aad de Mos moet Blauw-Zwart hem ook niets in de weg leggen.

Lang was lange tijd een sterkhouder bij Club Brugge, maar onder Alfred Schreuder werd de flankaanvaller naar de bank verwezen. Een goede zet, oordeelt De Mos. "Ik had Noa Lang al veel eerder op de bank gezet", zegt hij in Het Nieuwsblad.

De analist lijkt vooral de 'maniertjes' van Lang niet te smaken. 'Maniertjes' die hem ook bij Oranje weleens problemen kunnen opleveren volgens De Mos. "Het zou me echt verbazen als Louis Van Gaal hem meeneemt naar het WK in Qatar. Een topcoach slikt die maniertjes niet", geeft hij aan.

Toch heeft Lang zich in de kijker gespeeld van flink wat buitenlandse clubs. Eén van die clubs is AC Milan. Voor De Mos is het ook duidelijk: Club Brugge moet Lang laten gaan. "Als AC Milan 20 miljoen euro wil betalen voor Lang, dan doe ik er een strik rond en breng hem persoonlijk weg", besluit hij.