Verheyen blijft op zijn honger zitten: Enkel Vanaken kon zich onderscheiden

Verheyen blijft op zijn honger zitten: "Enkel Vanaken kon zich onderscheiden"

27 March - 14:44 Laatste update: 14:44
15

Een aantal wanprestaties laten een bittere nasmaak achter na het gelijke spel tegen Ierland, al mogen we natuurlijk niet vergalopperen en kijken we meteen weer uit naar het duel tegen Burkina Faso. Een aantal jongens kunnen zich dinsdag herpakken, een aantal kunnen er de lijn doortrekken. 

Hans Vanaken is een van die spelers die met opgeheven hoofd naar zijn prestatie kan terugkijken. Dat vertelt Gert Verheyen in Het Nieuwsblad. Volgens hem was er een tekort aan leiders op het veld, hij zag wel een slimme Vanaken in Dublin. 

Op zoek naar leiders
Roberto Martinez hoopte in Dublin een aantal leiders op te merken, maar bleef toch een beetje op zijn honger zitten. Youri Tielemans is één van die jongens waarnaar gekeken werd om die verwachtingen in te lossen. Maar Tielemans begon zijn wedstrijd met een slechte pass en een gemiste controle. “Om leider te zijn moet je zelf goed spelen, maar in zijn spel zat te veel afval,” besluit Verheyen.

Positieve noot
Er was, volgens Verheyen,  bijna geen enkele speler die in positieve zin verbaasde. De enige die de analist toch enigszins kon bekoren was Hans Vanaken. De middenvelder van Club Brugge speelde een degelijke wedstrijd en deed wat van hem verwacht werd. “Vanaken was eigenlijk de enige speler die zich echt onderscheidde,” aldus Verheyen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie