Invaller Browne: Wilde bij mijn invalbeurt een impact hebben

Invaller Browne: "Wilde bij mijn invalbeurt een impact hebben"

27-03-2022 13:00

Een 2-2 gelijkspel had toch een bittere nasmaak. Vijf minuten voor tijd scoorde Alan Browne de gelijkmaker. Een invalbeurt met een impact, we lezen zijn reactie in Het Nieuwsblad

Tweemaal konden de Rode Duivels op zaterdag de Ierse nationale ploeg op achtervolgen zetten. Net zo vaak keerden de stugge Ieren terug op gelijke hoogte met de Belgen. Na 35 minuten scoorde Chiedozie Ogbene de 1-1. In de 85e minuut trapte Browne de 2-2 binnen. 

De laatsgenoemde was hier dolgelukkig mee. Scoren tijdens een invalbeurt is altijd leuk meegenomen natuurlijk. Dat beseft ook Browne: “Ik wilde bij mijn invalbeurt een impact hebben”, legde hij uit. “Ik wilde mentaliteit tonen. Wanneer de kans op de 2-2 kwam, heb ik me naar de bal gesmeten. En hij ging binnen.”

We hebben het eerder al laten vallen: stugge Ieren. De ploeg van Stephen Kenny leek niet op te geven en de kopjes gingen tot tweemaal toe niet zakken. Dat merkte ook Browne op. “We hebben alles gegeven. We kregen vandaag de kans om ons te tonen tegen een sterke tegenstander. En we hebben een resultaat gehaald. We hadden misschien ook kunnen winnen.”