Zlatan slaat weer toe: 'Blijf spelen tot iemand beter is dan ik, dus ik speel nog'

Zlatan slaat weer toe: 'Blijf spelen tot iemand beter is dan ik, dus ik speel nog'

26-03-2022 18:07
0

Voor leuke uitspraken ben je over het algemeen wel aan het goede adres bij Zlatan Ibrahimovic. In gesprek met de UEFA over zijn toekomst, geeft de Zweed aan nog even door te gaan 'omdat er nog niemand beter is dan hij'.

"De toekomst moet zich uitwijzen", begint Ibrahimovic in gesprek met de UEFA. "We gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik wil er geen spijt van krijgen en later zeggen dat ik verder had kunnen voetballen. Dat zou ik mezelf voor de rest van mijn leven kwalijk nemen, het feit dat ik eigenlijk nog verder had kunnen voetballen. Ik wil zo lang doorspelen als ik kan. De realiteit is dat ik speel tot het moment dat ik zie dat er iemand beter is dan ik, dus daarom speel ik nog."

Ibrahimovic is blij dat hij op dit moment voor AC Milan speelt. "Het is een club die me veel heeft gegeven. Na een paar seizoenen zonder Champions League-voetbal was het super om dit seizoen weer terug te keren. Het is een geweldig toernooi, ik heb er een paar doelpunten gemaakt waar ik van genoten heb. Je krijgt de kans om tegen de beste Europese teams te spelen. Het zou geweldig zijn het toernooi een keer te winnen", sluit Ibrahimovic af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie