Messi geheimzinnig over toekomst: 'Na Qatar zullen er veel dingen veranderen'

Messi geheimzinnig over toekomst: 'Na Qatar zullen er veel dingen veranderen'

26-03-2022 09:20

Lionel Messi gaat na het WK in Qatar nadenken over zijn toekomst. De kleine Argentijn verwacht dat er tegen die tijd 'veel dingen zullen veranderen' bij de nationale ploeg.

Argentinië is al geplaatst voor het WK. Toch wonnen Messi en co. vrijdagnacht met 3-0 van Venezuela, mede dankzij een goal van de Paris Saint-Germain-aanvaller. "Ik weet niet wat ik na het WK ga doen" vertelt Messi na afloop. "Ik denk na over de toekomst. Na Qatar moet ik veel dingen opnieuw bekijken."

Na het WK is Messi al 35, waardoor hij stoppen als international niet uitsluit. "De waarheid is dat ik het niet weet. Ik denk na over wat dichtbij is, de wedstrijd tegen Ecuador (op dinsdag, red.) en de oefenwedstrijden in juni en september. Laten we hopen dat die zo goed mogelijk verlopen. Maar zeker is dat er na het WK veel dingen gaan veranderen."

In de zomer van 2016 leek Messi al te stoppen bij Argentinië, na de verloren Copa América-finale. De linkspoot veranderde echter van gedachten en won de laatste editie van het Zuid-Amerikaanse toernooi met zijn land.