Amallah (Standard): Sinds de loting niet in kleedkamer, spanning met Bokadi

Amallah (Standard): "Sinds de loting niet in kleedkamer, spanning met Bokadi"

25-03-2022 14:27 Laatste update: 14:40

Bij Standard Liege loopt het allemaal niet zo vlotjes dit seizoen. Toch hebben enkele Luikse spelers nu wel een groot doel voor ogen. Selim Amallah, Merveille Bokadi en Samuel Bastien hopen tijdens de interlandperiode hun land naar de Wereldbeker in Qatar te kunnen sturen. 

Marokko (van Amallah) en Congo (van Bokadi) spelen vrijdag de eerste wedstrijd in de Afrikaanse play-offs in Kinshasa, daarna spelen ze dinsdag terugwedstrijd in Marrakech. Uiteindelijk zullen er vijf gekwalificeerden naar de Wereldbeker van 2022 mogen.

Spanning in kleedkamer
Voor hun vertrek werden Selim Amallah en Merveille Bokadi door DH Sport geïnterviewd om te praten over deze cruciale ontmoeting, die voor de twee teamgenoten zeker bijzonder zal zijn. "Ik ben sinds de loting uit de kleedkamer weggeweest omdat er wat spanning was," lacht Selim Amallah. "Merveille lacht niet veel omdat we tegenstanders zullen zijn.

Geen geheimen
"Ik ga mijn teamgenoten vertellen dat Merveille risico's neemt,” vertelt Amallah. “Ik ga het ze vertellen. Hij weet hoe ik speel, we kennen elkaar goed, ik zal proberen hem te verrassen.” Bokadi kan niet wachten om deze wedstrijd te spelen. Hij praat er wel een beetje over met Amallah, maar ook weer niet te veel. “Ik zal wel na de wedstrijd om het shirt van Selim vragen.”