'Kortrijk neemt beslissing over Reynolds (AS Roma) en hoopt op verlengd verblijf'

'Kortrijk neemt beslissing over Reynolds (AS Roma) en hoopt op verlengd verblijf'

26-03-2022 16:30

KV Kortrijk was afgelopen winter bijzonder actief op de transfermarkt en haalde heel wat nieuwe spelers in huis. Eentje daarvan was Bryan Reynolds, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd. Al kan hij mogelijk ook langer blijven.

Reynolds wordt gehuurd van AS Roma en moest bij KV Kortrijk de naar Standard vertrokken Gilles Dewaele vervangen. In principe keert hij komende zomer terug naar AS Roma, al bestaat de kans dat hij ook gewoon wat langer bij KV Kortrijk blijft.

De Kerels zijn namelijk bijzonder tevreden over zijn prestaties en volgens The Dallas Morning News hoopt KV Kortrijk hem ook langer te kunnen houden. De kans is ook zeer reëel dat AS Roma opnieuw wil meewerken aan een huurdeal. José Mourinho is namelijk nog niet helemaal overtuigd en ziet geen plekje voor hem weggelegd in de selectie van AS Roma.

Reynolds zelf ziet een langer verblijf ook wel zitten. "Zelfs al is dit een minder hoog aangeschreven competitie, is het nog steeds goed voor mij. Ik heb immers nog niet veel ervaring in Europa en die kan ik hier opdoen. Dat is goed voor mijn ontwikkeling", geeft de verdediger zelf aan.