Belgische U19 zijn maatje te sterk voor Finland en winnen met 1-3

23-03-2022 19:15 Laatste update: 19:34
5

De nationale U19 van België hebben woensdag een 1-3 overwinning geboekt tegen de U19 van Finland. Met onder andere twee doelpunten van Jupiler Pro League spelers.

Coach Wesley Sonck zag hoe zijn ploeg na een kwartier spelen al op voorsprong kwam. Het was Johan Bakayoko (PSV) die na zestien minuten de score opende voor de Belgen. Amper vijf minuten later was het alweer raak. Deze keer was Mario Stroeykens (RSC Anderlecht) die raak trof vanop de stip. 0-2 was ook de ruststand.

Na de rust was het een kwartier wachten op een nieuw Belgisch doelpunt. Het derde doelpunt kwam op naam van Luca Oyen van KRC Genk. Op het einde van de wedstrijd wisten de Finnen nog wel een eerredder te maken via Keskinen.