'Club Brugge vindt maar geen oplossing voor dure zomertransfer Otasowie'

'Club Brugge vindt maar geen oplossing voor dure zomertransfer Otasowie'

23-03-2022 21:41
9

De transfer van Owen Otasowie richting Club Brugge dreigt zo stilaan één grote flop te worden. Blauw-Zwart zoekt al naar een oplossing voor de Amerikaan, maar lijkt die maar niet te vinden.

Blauw-Zwart betaalde afgelopen zomer nog zo'n vier miljoen euro voor Otasowie, maar een groot succes werd dat niet. De voormalige speler van Wolverhampton, die nog een contract tot medio 2025 heeft bij Club Brugge, speelde nog geen minuut voor de Bruggelingen.

Hij mocht deze winter dan ook vertrekken en één club uit de MLS toonde interesse om Otasowie in huis te halen, weet men bij MLS Transfers. Die club besloot echter om geen aanbieding te doen. Het zocht naar meer informatie bij zijn ex-club Wolverhampton en ook bij personen bij Club Brugge. Die informatie bleek niet al te best te zijn.

Daaruit bleek dat Otasowie niet helemaal leeft voor het voetbal en zich meer focust op "aspecten buiten de voetbalwereld". De Amerikaan is naar verluidt ook al weken niet meer op de training van Club Brugge gezien. Blauw-Zwart blijft wel zoeken naar een oplossing, al lijkt dat nog moeilijk te gaan worden voor de Bruggelingen.