Ex-speler sluit terugkeer naar Club Brugge niet uit: Zeg nooit nooit

Ex-speler sluit terugkeer naar Club Brugge niet uit: "Zeg nooit nooit"

23-03-2022 22:20
8

Club Brugge heeft met Simon Mignolet een topdoelman in de eigen rangen rondlopen. De ervaren goalie kan in principe nog jaren onder de lat staan, al heeft Blauw-Zwart mogelijk al een opvolger.

De inmiddels 34-jarige Mignolet heeft nog een contract tot zijn 37e bij Club Brugge. Als hij beslist om daarna niet langer door te gaan bij Club Brugge (of als profvoetballer), kan Blauw-Zwart misschien weleens denken aan een terugkeer van Ryan.

De Australische doelman stond al dicht bij een terugkeer naar Club Brugge in 2017, maar zover kwam het uiteindelijk niet. "Voor mijn transfer naar Genk waren er gesprekken tussen Club Brugge en mijn zaakwaarnemer. Maar Butelle was er al en er moest voor mijn salaris gezorgd worden, dus er werd geen akkoord gevonden", onthult Ryan in La Dernière Heure.

Toch bestaat de kans dat Ryan ooit nog terugkeert naar Club Brugge. De Australische doelman sluit het alvast niet uit. "Als de omstandigheden op een dag goed zijn, sluit ik een terugkeer niet uit. Zeg nooit nooit", geeft hij aan.

De inmiddels 29-jarige Ryan verliet Club Brugge in 2015 voor Valencia, maar wist daar niet door te breken en werd voor een half seizoen uitgeleend aan KRC Genk. Hij speelde daarop voor Brighton & Hove Albion FC, waar hij wel een basispion. Na een uitleenbeurt aan Arsenal trok hij afgelopen zomer richting Real Sociedad, maar kon hij zich niet in de basis werken.