Nielsen (Union): Het is zot, kijk naar de zes topclubs die we hebben ingehaald

Nielsen (Union): "Het is zot, kijk naar de zes topclubs die we hebben ingehaald"

23-03-2022 13:45
8

In Denenmarken kennen ze hem misschien nog van zijn tijd bij Esbjerg. Maar daarna raakte hij in de vergetelheid toen hij plotseling overstapte naar het onbekende Union Saint-Gilliose. Ondertussen is Kasper Nielsen opgeroepen voor de Deense Nationale ploeg. "Een jongensdroom om hier te zijn met zoveel getalenteerde spelers."

De verdedigende middenvelder van Union traint momenteel met de Deense sterren in het zonnige Marbella. Ook in Denemarken zijn ze reuze benieuwd naar de verhalen die hij vanuit Union met zich mee brengt. Hij spreekt met Ekstrabladet onder de Spaanse zon.

De hele wereld lijkt in de ban te zijn van het succesverhaal van de mannen van Mazzù. “Mijn telefoon is niet gestopt met rinkelen. Ik ben gebeld door allerlei vreemde nummers in de VS, Spanje. Ja, van over de hele wereld, waar journalisten alles willen weten over ons succes,” vertelt Nielsen. 

“Het is gek wat er allemaal gebeurd is, want het is soms moeilijk onder woorden te brengen wat we aan het doen zijn. Kijk naar de budgetten en de zes topclubs in België die we hebben ingehaald," legt Casper uit.