Defour over bankzitter Lang: Niet zo arrogant dat hij dat niet zou aanvaarden

Defour over bankzitter Lang: "Niet zo arrogant dat hij dat niet zou aanvaarden"

23 maart - 11:00 Laatste update: 11:13
17

Club Brugge won na haar laatste competitienederlaag alle zes wedstrijden in de JPL. Blauw-Zwart lijkt dus in topvorm richting de Play-Offs te gaan, maar een gespreksonderwerp blijft de bankzittersstatus van Noa Lang, daarover had Steven Defour het bij 90 Minutes.

In de afgelopen twee wedstrijden (tegen KV Oostende en KRC Genk) liet Alfred Schreuder Noa Lang op de bank beginnen. Volgens Defour kan Lang met die rol als niet-starter om. "Als speler kan je dat plaatsen als een trainer eerlijk met je is en erover praat." Defour voegde eraan toe dat hij al met Mats Rits over Lang gesproken heeft. "Hij zei me dat Lang een heel toffe gast is, dus ik denk niet dat die zo arrogant is dat hij het niet aanvaard als een trainer hem uitlegt waarom hij niet speelt", aldus Defour volgens wie Lang voor de buitenwereld een ander voorkomen heeft dan voor de mensen die hem persoonlijk kennen.

Lang speelt binnenkort oefenwedstrijden met Nederland tegen Denemarken en Duitsland waarna hij met Club Brugge de laatste twee speeldagen van de reguliere competitie afwerkt. Club trekt nog naar Beerschot en neemt het op speeldag 34 op tegen KV Mechelen in Jan Breydel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie