UPDATE: Roef vervangt Casteels bij de Rode Duivels

UPDATE: Roef vervangt Casteels bij de Rode Duivels

22 March - 21:00 Laatste update: 22 March - 21:00
15

Koen Casteels zal voorlopig op drie interlands blijven steken. De doelman is immers geblesseerd en verlaat nu al terug de Rode Duivels. Dat deelde de Belgische voetbalbond mee.

Casteels heeft al een tijdje last van een heupblessure. Daardoor kwam hij bij Wolfsburg de voorbije twee competitieduels ook niet in actie. Toch zakte hij af naar de Rode Duivels. Dinsdag was er evenwel al een teken aan de wand. Casteels verscheen niet op de training van de nationale ploeg. Nu keert de doelman terug naar zijn club.

Bij de Rode Duivels zitten nu nog twee doelmannen in de selectie. Het gaat om Club Brugge-doelman Simon Mignolet, die net vader is geworden, en Matz Sels. De doelman van Strasbourg trainde dinsdag ook niet mee met de groep.

Het is nu uitkijken of Roberto Martinez nog een vervanger gaat oproepen. In het verleden mocht Davy Roef al eens opdraven om mee te komen trainen. Club Brugge-talent Senne Lammens trainde dinsdag wel al mee met de Rode Duivels. Dat deden ook vijf andere jonge gasten. 

Update: Na het afvallen van Casteels heeft Martinez besloten om nog een vervanger op te roepen. Dat werd uiteindelijk Roef, die wordt beloond na zijn sterke prestaties bij KAA Gent.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie