Neymar laat het helemaal hangen bij PSG: 'Traint nauwelijks nog'

Neymar laat het helemaal hangen bij PSG: 'Traint nauwelijks nog'

22 maart - 13:00 Laatste update: 13:01
4

Neymar gooit er met de pet naar bij Paris Saint-Germain sinds de uitschakeling tegen Real Madrid in de Champions League. RMC Sport meldde al dat er sprake is van tweespalt in Parijs, maar volgens verslaggever Daniel Riolo is de sfeer zelfs flink verziekt. Vooral de Braziliaan zou een rotte appel zijn.

"Neymar traint nauwelijks nog. Hij verschijnt in erbarmelijke staat op de training, hij lijkt haast wel dronken", vertelt Riolo. De Franse journalist heeft wel een vermoeden wat het doel is van de dertigjarige aanvaller, die in het duel met Bordeaux werd uitgefloten door de eigen fans. "Neymar verkeert in een gemoedstoestand dat hij wraak wil op PSG. Er is een totale breuk met de club en de kleedkamer."

Volgens Riolo is er nog maar één uitweg. "PSG-supporters geven niets om de capriolen van Neymar of zijn Netflix-documentaire. Ze moeten zijn contract ontbinden en hem laten vertrekken. Hij richt veel kwaad aan binnen de club." De Braziliaanse ster heeft nog een contract tot medio 2025 in het Parc des Princes, waar hij torenhoog salaris opstrijkt.

RMC schreef eerder op de dag dat de spanningen in de kleedkamer van PSG het kookpunt bereiken. Er zou sprake zijn van twee 'kliekjes', waarbij de Spaanssprekende spelers het ene kamp vormen en de Fransen de andere groep zijn. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie