Juventus wijst Dybala de deur: 'Onze voorkeur had om dit besluit te nemen'

Juventus wijst Dybala de deur: 'Onze voorkeur had om dit besluit te nemen'

22-03-2022 07:20

Paulo Dybala gaat Juventus na dit seizoen transfervrij verlaten. Directeur Maurizio Arrivabene bevestigt dat de gesprekken over een contractverlenging zijn gestaakt. Na zeven jaar komt er een einde aan het tijdperk van de Argentijn in Turijn. 

Hoewel beide partijen eind 2021 tot een akkoord leken te komen, zou Juventus de aanbieding later nog veranderd hebben. Dybala kreeg in eerste instantie een aanbod van elf miljoen euro voorgeschoteld krijgen, maar dit werd bijgesteld naar zeven miljoen exclusief bonussen. Hier zijn de onderhandelingen op stukgelopen. 

In januari haalde Juventus Dusan Vlahovic van Fiorentina en Arrivabene maakt duidelijk dat De Oude Dame een nieuwe weg is ingeslagen, waarin geen hoofdrol voor Dybala is weggelegd. "Na de komst van Vlahovic stond Paulo niet langer centraal in ons project. Onze voorkeur had om deze beslissing te nemen", laat de directeur optekenen door Tuttomercatoweb

Maandag werd voor de laatste keer geprobeerd tot een compromis te komen, maar het gewenste resultaat blijft uit. "Maar niemand heeft ooit getwijfeld aan de kwaliteiten van Paulo. De gesprekken zijn vriendelijk en respectvol verlopen. Het besluit is genomen", aldus Arrivabene. Momenteel staat Internazionale op pole position om Dybala na dit seizoen transfervrij over te nemen.