Vlap (Anderlecht) wil gerust bij Twente blijven: Heb het hier naar mijn zin

Vlap (Anderlecht) wil gerust bij Twente blijven: "Heb het hier naar mijn zin"

21 March - 22:45 Laatste update: 22:45
1

Michel Vlap ziet zich gerust in Nederland blijven. De middenvelder wordt door RSC Anderlecht momenteel verhuurd aan FC Twente, waar hij het flink naar zijn zin heeft.

De Nederlandse club blijft maar winnen en was ook afgelopen zaterdag weer goed voor een 1-0 overwinning tegen PEC Zwolle. Leuke tijden voor Vlap, die best wel wat langer bij Twente wil blijven. "Wie weet ben ik er volgend jaar weer, als ze tevreden over me zijn", geeft hij aan bij De Telegraaf.

"Ik heb het in ieder geval ontzettend naar mijn zin. Op dit moment is niet te zeggen wat er gaat gebeuren. Er is af en toe appcontact met Anderlecht en verder weet ik nog niet welke kant het op zal gaan", klinkt het.

Anderlecht sluit een definitief vertrek alvast niet uit en is dus op zoek naar een definitieve oplossing voor Vlap. De club betaalde in 2019 nog circa zeven miljoen euro voor de Nederlander, maar wil hem komende zomer gerust voor een lagere som verkopen. Eerder klonk het nog dat paars-wit al akkoord zou gaan met een bedrag van rond de twee miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie