Nainggolan: Van mij mag Ritchie de kapiteinsband terug hebben

Nainggolan: "Van mij mag Ritchie de kapiteinsband terug hebben"

21-03-2022 09:45
2

Het duurde tot minuut voor Mbwana Samatta de verlossende 1-0 voor Antwerp binnenwerkte tegen Zulte Waregem, maar The Great Old pakte wel de drie punten. Na de wedstrijd stond een tevreden Radja Nainggolan de pers te woord.

Nainggolan gaf aan dat zijn ploeg in een moeilijke periode zit, maar dat het een verdiende zege behaalde. Antwerp verloor voor de wedstrijd tegen Essevee namelijk van KV Mechelen, Club Brugge en RSC Anderlecht en kon nipt winnen van Beerschot. Door de overwinning heeft Antwerp haar eigen lot nog in handen, dat wist ook Nainggolan. "Als wij al onze wedstrijden nog winnen, zitten we sowieso in de top vier", zo tekende Sporza op.

Verder gaf Nainggolan aan dat hij blij is dat Antwerp-kapitein Ritchie De Laet terug is. Tegen Club Brugge en Anderlecht moest De Laet geblesseerd aan de kant blijven. "Voor mij mag hij de kapiteinsband terug hebben, maar hij wou die zelf even afgeven", aldus Nainggolan.

Op de laatste twee speeldagen wachten voor Antwerp nog OH Leuven (uit) en Cercle Brugge (thuis). Nainggolan en co gaan speeldag 33 in als derde met één punt meer dan KAA Gent en Anderlecht. Het telt er zeven minder dan Club Brugge en twaalf minder dan Union.