Alweer geen winst voor KRC Genk: Zo f*cking easy!

Alweer geen winst voor KRC Genk: "Zo f*cking easy!"

20-03-2022 16:15
6

KRC Genk kon zondag alweer niet winnen en ging met 3-1 cijfers onderuit tegen Club Brugge. Ee nieuwe klap voor de Limburgers, weet ook Kristian Thorstvedt.

Bij de rust stond het nog 1-1 tussen beide ploegen. Dat zag ook Thorstvedt. "We hebben onze momenten gehad", begon de middenvelder in een reactie bij Eleven Sports. "Ons plan voerden we in de eerste helft goed uit. Ook na hun vroege goal. We kregen kansen en Ito scoorde een mooi doelpunt", blikt Thorstvedt terug.

Na de pauze liep het echter fout af en ging Genk helemaal onderuit. "Tijdens de rust gaven we nog aan scherp uit de kleedkamer te komen, maar dan pakken we een f*cking easy tegengoal. Ik geloofde er vandaag echt in en we hadden de kans, maar dan mag je zulke simpele fouten niet maken", klinkt het teleurgesteld.

Voorin wist Genk Simon Mignolet ook amper één keer te verslaan. Al kreeg Genk wel enkele kansen op meer. "Maar als je niet scoort, kan je niet winnen. Nu moeten we ons hoofd leegmaken en na de interlandbreak zes op zes zien te pakken", besluit hij.