Nainggolan geniet na van Antwerp-zege: 'F*ck them all'

Nainggolan geniet na van Antwerp-zege: 'F*ck them all'

20-03-2022 10:50
6

Royal Antwerp FC deed zaterdag wat het moest doen tegen SV Zulte Waregem, namelijk winnen. Na de match genoot Radja Nainggolan na van de 1-0 zege tegen Essevee. Dat liet de middenvelder van Antwerp ook blijken op Instagram.

Zondag staat KAA Gent – RSC Anderlecht op het programma. In de wetenschap dat minstens een van de twee concurrenten voor een plaats in de top vier punten zal laten liggen, kon Antwerp zaterdag optimaal profiteren. Tegen Zulte Waregem was het evenwel lang wachten voor de verlossende 1-0 op het bord kwam. Pas in het slot van de partij deed Ally Samatta de Bosuil ontploffen.

Na de match was de opluchting bij de spelers, technische staff en fans van Antwerp duidelijk merkbaar. Nainggolan – die de volledige wedstrijd speelde – genoot op Instagram ook na van de overwinning. Il Ninja zette een foto van enkele Antwerp-spelers online met daarbij de tekst: 'Working for our objective… all together against all… well done boys… f*ck them all….' Oftwel: werken om onze doelen te halen. Eén tegen allen. Goed gedaan gasten …'.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Radja Nainggolan (@radja_nainggolan_l4)