Mourinho slaat terug na kritiek: 'Ik heb 25 prijzen, hij won twee keer Serie B'

Mourinho slaat terug na kritiek: 'Ik heb 25 prijzen, hij won twee keer Serie B'

20 March - 10:20
3

José Mourinho neemt de kritiek van collega Zdenek Zeman niet serieus. Dat laat de Portugese trainer van AS Roma op geheel eigen wijze weten tijdens de persconferentie voor de Derby della Capitale tegen SS Lazio.

Zeman had in het verleden beide Romeinse teams onder zijn hoede en blikte in Italiaanse media dan ook vooruit op de clash in Stadio Olimpico. De 74-jarige Tsjechische coach ziet Lazio als de torenhoge favoriet en noemde Mourinho 'een grote teleurstelling'. "Maurizio Sarri doet het gewoon veel beter."

The Special One toont zich echter niet onder de indruk van de kritiek van Zeman. "Verwacht jij dat een trainer die 25 prijzen heeft gewonnen, antwoord gaat geven op iemand die twee keer kampioen is geworden in de Serie B?", reageert Mourinho. "Als je me iets vraagt over Giovanni Trapattoni of Fabio Capello, dan geef ik graag antwoord. Maar Zeman... Kom op, dat ga ik toch niet doen?"

Het verschil tussen nummer vijf Lazio en nummer zeven Roma bedraagt slechts één punt. De stadsderby begint om 18.00 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie