'Rüdiger wijst Real Madrid en Bayern af en heeft nieuwe club gevonden'

'Rüdiger wijst Real Madrid en Bayern af en heeft nieuwe club gevonden'

19-03-2022 11:10
1

Volgens La Gazzetta dello Sport is er duidelijkheid over de toekomst van Antonio Rüdiger. De Duitser beschikt over een aflopend contract bij Chelsea en gaat komende zomer naar verluidt naar Juventus, in plaats van Real Madrid of Bayern München.

Het is al een tijdje onrustig rondom de toekomst van Rüdiger. De verdediger gaat zijn contract niet verlengen bij Chelsea, waardoor hij transfervrij kan vertrekken uit Londen. Rüdiger werd al in verband gebracht met onder meer Real Madrid en Bayern München, maar La Gazzetta dello Sport beweert dat de international zijn loopbaan bij Juventus gaat vervolgen.

In Turijn gaat Rüdiger voor vier seizoenen tekenen en wordt hij de collega van Matthijs de Ligt, die nu zeker is van zijn plekje in het Juventus-elftal. Rüdiger is ook geen onbekende in de Serie A: tussen 2015 en 2017 stond de stopper onder contract bij AS Roma, voordat Chelsea hem voor 35 miljoen euro aantrok.

Rüdiger heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een complete verdediger bij Chelsea. De man uit Berlijn is ook bezig aan een sterk seizoen in Engeland.