Geen terugkeer bij Club Brugge? Concurreren met Vanaken en Vormer geen sinecure

Geen terugkeer bij Club Brugge? "Concurreren met Vanaken en Vormer geen sinecure"

17-03-2022 18:30
6

KVC Westerlo staat op het punt om te promoveren naar Eerste Klasse A en mag dus al denken aan volgend seizoen. Het zal op zoek gaan naar versterkingen, maar dreigt Thomas Van den Keybus ook te verliezen. Al weet de huurling van Club Brugge zelf nog niet waar hij zal spelen.

Van den Keybus brak dit seizoen helemaal door bij KVC Westerlo en mag dus gerust van een geslaagd seizoen spreken. "Ik ben heel tevreden over mijn speelminuten", begint hij in Het Nieuwsblad. "Vrij snel in de loop van het seizoen kreeg ik het vertrouwen van de trainer en nadien ben ik eigenlijk niet meer uit de ploeg verdwenen."

Die trainer, Jonas De Roeck, zal volgend seizoen ongetwijfeld weer met Van den Keybus willen werken. De middenvelder weet echter niet of hij ook langer zal blijven bij de Kemphanen. "Het zal van mij en Club Brugge afhangen. Ik wil de beste keuze maken", klinkt het.

Van den Keybus beseft ook dat een terugkeer naar Club Brugge moeilijk ligt. "Concurreren met Hans Vanaken en Ruud Vormen is geen sinecure. Er volgen de komende weken en maanden ongetwijfeld gesprekken. Ik neem een realistische en vooral geen overhaaste beslissing", besluit hij.