Jammerlijke gelijkenis tussen Doku en Hazard: beiden opnieuw geblesseerd

Jammerlijke gelijkenis tussen Doku en Hazard: beiden opnieuw geblesseerd

17-03-2022 09:15
2

Het is niet moeilijk om te zien waarom Jeremy Doku al eens vergeleken wordt met Eden Hazard. De gelijkenis stopt niet bij hun potentieel voor onze Rode Duivels, denk maar aan hun technische kwaliteiten en explosiviteit (al heeft Hazard de laatste jaren toch een beetje explosiviteit moeten inboeten). 

Dit jaar is er een nieuwe gelijkenis naar boven gekomen: ze kampen namelijk beiden vaak met kwetsuren en blessures. Hazard worstelde, net zoals Doku, met matchritme door zijn blessures. Doku is net hersteld van een hamstringblessure, maar ditmaal heeft hij last van een kuitblessure. Een pijnlijke blessure, zeker als je weet dat hij hierdoor opnieuw een aantal wedstrijden langs de kant zal moeten toekijken. 

Hij mist donderdagavond de tweede leg van de Conference League-wedstrijd tegen Leicester City. "We gaan een goede wedstrijd hebben en we gaan een goede wedstrijd hebben," lezen we in La Dernière Heure

Hazard was niet opgenomen in de lijst van Martinez,simpelweg omdat hij te veel caps op zijn naam heeft staan. Enkel spelers met minder caps dan 50 mogen met de Rode Duivels op stap. Doet er niet veel toe, want naar alle waarschijnlijkheid zou hij niet fit geraakt zijn om België te vertegenwoordigen. Hazard miste de training op woensdag, vijf dagen voor de Clasico, vanwege pijn in de enkel. De jammerlijke gelijkenis tussen Doku en Hazard wordt nu nog maar eens bevestigd.