OFFICIEEL: Thelin (ex-Anderlecht) gaat terug aan de slag in Zweden

OFFICIEEL: Thelin (ex-Anderlecht) gaat terug aan de slag in Zweden

16 maart - 15:48 Laatste update: 22:40
0

Isaac Kiese Thelin zal na zijn vertrek bij RSC Anderlecht opnieuw naar een nieuwe club verhuizen. De aanvaller komt momenteel uit voor Baniyas, maar kan terugkeren naar zijn thuisland Zweden.

In de Zweedse pers valt namelijk te lezen dat Malmö hem binnenkort hoopt voor te stellen. Thelin werd nog maar pas aangetrokken door Baniyas, dat hem overnam van RSC Anderlecht. Bij de club uit de Verenigde Arabische Emiraten was hij goed voor zes doelpunten in zeventien partijen. Nu kan hij alweer vertrekken.

Voor Thelin wordt het ook een terugkeer naar één van zijn ex-clubs. Hij kwam in het verleden uit voor Malmö en speelde maar liefst zestig partijen voor de club. Hij wist daar 24 keer raak te treffen en deelde ook zeven assists uit.

Bij Anderlecht wist hij nooit echt helemaal te overtuigen en speelde hij 45 wedstrijden. Daarin was hij goed voor slechts vier doelpunten en één assist.

Update: Malmö heeft woensdag de komst van Thelin officieel bekendgemaakt. De voormalige speler van RSC Anderlecht tekende bij zijn Zweedse ex-ploeg een contract van vier seizoenen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie