Vanzeir mag opnieuw hopen op selectie, Martinez steunt Union-spits

Vanzeir mag opnieuw hopen op selectie, Martinez steunt Union-spits

16-03-2022 08:30

Dante Vanzeir kwam de laatste weken in het nieuws na zijn vuistslag in het duel tegen Sporting Charleroi. Hij werd daarvoor achts duels (waarvan vijf effectief) geschorst, maar krijgt nu steun van bondscoach Roberto Martinez.

Na een actie zoals die van Vanzeir zou het hem weleens een selectie kunnen kosten voor de Rode Duivels. Al denkt Martinez daar anders over. "Dante deed het vorig jaar uitstekend tijdens onze stage, dat vind ik belangrijker", begint Martinez in Het Belang van Limburg. "We volgden hem al erg lang, hij maakt ook het verschil bij een club in de top van de competitie en heeft ons vertrouwen toen niet beschaamd."

Dat Vanzeir het de laatste weken moeilijk had, weet Martinez ook. "Dit is nu een moment waar Dante door moet, zoiets kan je meemaken in je carrière. Maar hij zal sterker en gedetermineerd terugkeren", klinkt het.

Voor Vanzeir lijkt er dus wel een selectie aan te gaan komen. Al zeker omdat Martinez geen beroep zal doen op anciens. "Ik kan niet wachten om hem weer te zien. Ik verwacht een reactie. Dante krijgt alle steun van mij", besluit Martinez.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie