Paniek bij Carrasco en co: 'Simeone vergat zijn tactische bord op Old Trafford'

Paniek bij Carrasco en co: 'Simeone vergat zijn tactische bord op Old Trafford'

15-03-2022 18:35
2

Voor Manchester United en Atlético Madrid liggen alle kansen nog open om de kwartfinales van de Champions League te halen na het 1-1-gelijkspel in de Spaanse hoofdstad. Details zouden zomaar eens kunnen beslissen over de terugpartij, en net dan heeft de staf van Diego Simeone een enorme blunder begaan! Het tactische bord werd namelijk vergeten op Old Trafford ...

Tabloid The Sun komt met het sappige verhaal naar buiten aan de vooravond van de CL-kraker. Naar goede gewoonte trainden Yannick Carrasco en zijn ploeggenoten daags voor de wedstrijd op de trainingsvelden van de tegenpartij, Manchester United dus. Nadat zij zich gedoucht hadden, bracht een busje spelers en staf terug naar het hotel. Pas daar merkte één van de assistenten op dat het tactische bord niet mee was ingeladen.

Op dat bord zouden enkele tactische richtlijnen staan voor het duel met Man United. Blinde paniek bij Atlético uiteraard, dat in allerijl naar het busje belde om hen zo snel mogelijk naar Old Trafford terug te vervoeren. Daar aangekomen bleek het bord nog op dezelfde plaats te staan, maar de vraag is natuurlijk of iemand van het Britse personeel misschien een oogje laten vallen heeft op de tactische consignes van Simeone. Antwoord vanaf 21u?