Onuachu boos na derbynederlaag van KRC Genk: We speelden als sh*t

Onuachu boos na derbynederlaag van KRC Genk: "We speelden als sh*t"

14-03-2022 08:15 Laatste update: 08:49
13

Het was een derby om snel te vergeten voor KRC Genk: er werd met 0-1 verloren van STVV en daar had Paul Onuachu bij Het Laatste Nieuws natuurlijk weinig goeds over te zeggen. 

Onuachu was niet te spreken na de nederlaag tegen Sint Truiden VV. "Sorry, maar nu kan ik de ploeg echt niet verdedigen", begon de Gouden Schoen. "We hebben niets getoond vandaag, we speelden niet als een team", liet Onuachu optekenen. Hij voegde er nog aan toe dat Genk moest klaar zijn om te strijden, maar het dat niet was. "We speelden als sh*t. Als bange kippen", verborg de Nigeriaan zijn frustratie niet.

Ondanks het verlies tegen STVV blijft Genk wel achtste, maar ziet het zowel Cercle Brugge als STVV nog naderen. Genk telt 45 punten, Cercle 43 en STVV 42. In de laatste drie wedstrijden zou Genk dus nog een Play-Off 2-ticket kunnen mislopen. Het staat zondag meteen voor een zware opdracht: het maakt de verplaatsing naar Jan Breydel waar Club Brugge wacht. Daarna speelt twee matchen tegen ploegen die op leven en dood spelen: thuis tegen Eupen en uit bij Seraing.