Tevreden Kompany ziet nog één klein werkpuntje na overwinning Anderlecht

Tevreden Kompany ziet nog één klein werkpuntje na overwinning Anderlecht

13-03-2022 16:31
4

Na de zege tegen Royal Antwerp FC heeft RSC Anderlecht zich op de derde plek kunnen zetten in de stand. Een tevreden Vincent Kompany dus na de zege, al zag hij toch ook een klein puntje voor verbetering.

"Uiteraard ben ik tevreden", begon Kompany in een reactie bij Eleven Sports. "We bleven kansen creëren, wat toch heel belangrijk is als je bij de top vier wil blijven", gaf hij aan. Het toonde ook een werkpuntje aan voor Kompany. "Ik kan enkel maar verwachten dat we wat koelbloediger zijn voor doel, maar mijn jongens hebben toch een goede wedstrijd afgewerkt."

Door dat gebrek aan koelbloedigheid, onder andere Francis Amuzu en Christian Kouamé kregen nog kansen op een derde doelpunt, was er nog hoop voor Antwerp. "Heel rustig was ik aan het einde van de wedstrijd niet", lachte Kompany.

Al vreesde hij een tweede doelpunt van Antwerp niet. "Zelfs dan had ik het gevoel dat mijn jongens de duels bleven winnen en ook gevaarlijk waren.. Achterin bleven we ook goed verdedigen. Maar de wedstrijd had ik graag toch wat sneller afgemaakt", knipoogde hij nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie