Fluitend en joelend PSG-publiek werpt schaduw over simpele zege

Fluitend en joelend PSG-publiek werpt schaduw over simpele zege

13 maart - 14:54
0

Paris Saint-Germain heeft de competitiewedstrijd tegen Bordeaux winnend afgesloten (3-0), maar over de uitslag zal na afloop nog maar weinig worden gesproken. Het gefluit van het Parijse publiek wanneer Neymar of Lionel Messi aan de bal was, was zeer opvallend.

Afgelopen week werden de Parijzenaars uit de Champions League gewipt door Real Madrid, dat dankzij drie goals van Karim Benzema naar de kwartfinale van het miljardenbal ging. De fans van PSG houden Neymar en Messi daarvoor verantwoordelijk, want de twee sterren werden in de thuiswedstrijd tegen Bordeaux constant beschimpt. 

Wie niet bekritiseerd werd en juist luid ondersteund werd, was Kylian Mbappé. De openingstreffer van de rappe aanvaller werd dan ook met gejuich begroet, maar dat kon niet van de 2-0 van Neymar gezegd worden. Toen de Braziliaan na een combinatie met Messi doel trof, was er alleen maar gefluit te horen in het Parc des Princes.

Uiteindelijk werd het 3-0 via Leandro Paredes, die de bal heerlijk in het dak van het doel joeg en daarmee een fraai slotakkoord verzorgde. Door de overwinning is de voorsprong op nummer twee OGC Nice vergroot tot vijftien punten en is het wachten tot de Franse titel definitief binnen is, maar voorlopig zal ander nieuws de boventoon voeren in Parijs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie