Westerlo verliest van rode lantaarn en Waasland-Beveren kan gouden zaak doen

Westerlo verliest van rode lantaarn en Waasland-Beveren kan gouden zaak doen

13 maart - 10:30
3

In 1B kwam de verrassing van het weekend er al op vrijdag. Hekkensluiter Virton won van leider Westerlo en dat voor het eerst na twaalf wedstrijden zonder winst. Ook de nummer twee RWDM kon niet winnen. Het speelde gelijk tegen Lommel, waardoor de nummer drie, Waasland-Beveren vandaag een gouden zaak kan doen.

RWD Molenbeek kon op speeldag 24 in 1B niet winnen op bezoek bij Lommel. De Brusselaars bleven steken op een 0-0 gelijkspel in Limburg. RWDM blijft tweede, maar kan Waasland-Beveren vandaag zien naderen tot op drie punten. De Waaslanders spelen tegen MSK Deinze dat vierde staat en mits winst op één punt van Waasland-Beveren kan komen.

Lommel deed met de brilscore tegen RWDM een erg goede zaak met het oog op het behoud in 1B. De Limburgers staan voorlaatste, maar verloren nu al voor de vijfde wedstrijd op rij niet meer. Ze tellen acht punten meer dan hekkensluiter Virton, dat met een 1-0 overwinning tegen leider Westerlo wel vriend en vijand verraste. Na een 2 op 22 sinds haar laatste overwinning kon Virton eindelijk nog eens drie punten pakken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie