Casteels moet verstek geven voor duel met Freiburg, heup houdt hem aan de kant

Casteels moet verstek geven voor duel met Freiburg, heup houdt hem aan de kant

12 maart - 15:49
0

VFL Wolfsburg neemt het zaterdagmiddag op tegen SC Freiburg, maar op de keeperskunsten van Koen Casteels kan het nummer twaalf uit de Bundesliga niet rekenen. De Rode Duivel moest in extremis verstek geven vanwege een pijnlijke heup.

De naam van Casteels ontbrak in de startopstelling die Wolfsburg deelde via haar sociale media. Een aandachtige supporter merkte dat meteen op, waarna het Twitter-profiel van de club verduidelijking schafte. Casteels heeft een letsel opgelopen aan zijn heup. Hoe erg dat euvel is, valt voorlopig onmogelijk op te maken. Een wedstrijd spelen behoorde alvast niet tot de mogelijkheden.

De 34-jarige Oostenrijker Pavao Pervan zal Casteels zo goed mogelijk proberen vervangen tegen Freiburg, dat zesde staat in de rangschikking. Als Wolfsburg nog enige hoop koestert om een Europees ticket te bemachtigen, lijkt een overwinning een voorwaarde. Overigens blijft er ondanks de afwezigheid van Casteels wel een Belgische tintje hangen rond Die Wölfen. Sebastiaan Bornauw start in het hart van de verdediging. Revelatie Aster Vranckx, aanvaller Dodi Lukebakio en ex-Anderlecht-spits Lukas Nmecha moeten dan weer vrede nemen met een stek op de bank.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie