'De Bruyne speelt volgend seizoen met Haaland, Man City heeft een akkoord bereikt'

'De Bruyne speelt volgend seizoen met Haaland, Man City heeft een akkoord bereikt'

12 March - 11:30
12

Manchester City heeft deal rond om Erling Haaland te halen bij Borussia Dortmund, dat lezen we in de Daily Mail. De Engelse krant weet dat Manchester City op het eind van het seizoen Haaland zal over nemen. De Noor wordt gezien als een van de beste spitsen in het wereldvoetbal.

De Dortmund-ster heeft dit seizoen al 16 doelpunten gemaakt in 14 Bundesliga-optredens en wordt voortdurend in verband gebracht met een overstap naar enkele Europese giganten. Manchester United, Barcelona en Real Madrid zijn al eerder in verband gebracht met Haaland en willen waarschijnlijk allemaal de 63 miljoen pond ‘release clause’ activeren . Die clausule zal deze zomer in zijn contract staan.

-Pep Guardiola heeft sinds afgelopen zomer duidelijk gemaakt dat hij een spits wil aantrekken. Tottenham's Harry Kane was voor aanvang van het seizoen zijn belangrijkste doelwit, maar de Engelse international kon geen overstap afdwingen.

Maar Haaland zal een langetermijnoplossing zijn voor Guardiola's probleem en zou het laatste stukje van de puzzel kunnen zijn dat City in staat stelt de Champions League te winnen als ze dit seizoen mislopen. Tot nu toe hebben Phil Foden, Kevin De Bruyne en Bernardo Silva dit seizoen met veel succes geopereerd als geïmproviseerde aanvallers in een systeem met negen invallers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie