Benson: “Niemand was gebaat met een ontslag van Priske bij Antwerp”

Benson: “Niemand was gebaat met een ontslag van Priske bij Antwerp”

12-03-2022 10:10
3

Het was onrustig in de kleedkamer van Royal Antwerp FC. Ondanks de derbyzege tegen Beerschot werd Brian Priske in vraag gesteld. Tegenover Gazet van Antwerpen sprak Manuel Benson over de situatie.

Het was onrustig op de Bosuil de afgelopen weken. “De situatie hield ons wel bezig maandag. We wonnen de derby, maar je voelde, door wat er tijdens de rust was gebeurd, dat er een grimmig sfeertje hing. Uiteindelijk was niemand gebaat met een trainersontslag, hé. Alles omgooien met de finish van de reguliere competitie in zicht zou ons misschien net meer aan het twijfelen brengen.”

De spelers gingen echter allemaal meteen achter Priske staan. “Omdat we beseften dat de schuld ook bij ons lag. Ook wij moesten opstaan. Dat hebben we elkaar ook onderling duidelijk gemaakt. Iedereen zit weer op dezelfde lijn. Ik zag deze week meer spelers met elkaar in gesprek gaan dan anders, om toch maar die solidariteit te versterken. Het is money time , dat creëert een bepaalde sfeer. Iedereen beseft hoe hard we elkaar nodig hebben.”