Na Vrancken spreekt ook Vanlerberghe over KV Mechelen-vertrek: Wil stap zetten

Na Vrancken spreekt ook Vanlerberghe over KV Mechelen-vertrek: "Wil stap zetten"

11-03-2022 21:32
2

KV Mechelen is alweer bezig aan een goed seizoen en mag blijven hopen op Europees voetbal. Het dreigt komende zomer echter weer enkele sterkhouders te zien vertrekken. Nikola Storm wordt gelinkt aan een transfer, maar ook Jordi Vanlerberghe zou weleens andere oorden kunnen opzoeken.

De verdediger groeide bij KV Mechelen de laatste jaren uit tot een sterkhouder en is niet meer weg te denken uit het hart van de defensie. Inmiddels is hij 25 jaar oud en denkt hij na over zijn toekomst. Die ligt mogelijk ook niet bij Malinwa. "Ik heb nooit weggestoken dat ik nog een stap hogerop wil zetten", geeft hij aan.

"Ik wil mijn limieten aftasten", gaat Vanlerberghe verder bij Het Laatste Nieuws. "Of dat na dit seizoen of volgend jaar is... Dat zullen we zien. Ik zit supergoed bij Malinwa en wordt gewaardeerd, dus ik ga niet zomaar vertrekken. Als ik een transfer maak, zal alles moeten kloppen", klinkt het.

Vanlerberghe kon in het verleden al een toptransfer versieren en verhuisde richting Club Brugge. Een groot succes werd dat toen niet, waardoor hij koos voor een terugkeer naar Malinwa.