Courtois sliep goed, Donnarumma minder: “Laatste twee dagen waren niet makkelijk

Courtois sliep goed, Donnarumma minder: “Laatste twee dagen waren niet makkelijk"

11-03-2022 18:30
0

Paris Saint-Germain was na ongeveer een uur spelen praktisch zeker van een plekje in de laatste acht van de Champions League. PSG speelde 60 minuten lang erg autoritair op het veld van Real Madrid. Uiteindelijk verloor het de wedstrijd met 3-1.

Thibaut Courtois speelde een knappe wedstrijd maar zag Mbappé na 40 minuten de 0-1 binnentrappen. Madrid leek af te stevenen op een uitschakeling tot de keeper van PSG, Gianluigi Donnarumma een blunder van formaat beging. Benzema scoorde er uiteindelijk drie in korte tijd. Maar als de Fransman woensdag de held van de avond kon zijn, dan was dat mede te danken aan Gigi Donnarumma. 

Verontschuldiging 
De Italiaanse doelman reageerde in een lange post op Instagram. "De uitschakeling in de Champions League was een harde klap. De laatste twee dagen waren niet gemakkelijk," begon hij, verwijzend naar zijn dramatische blunder, "maar dit zijn moeilijke momenten waar je sterker uit komt."

Allez Paris
Hoewel de uitschakeling in de Champions League, het doel aan het begin van het seizoen, een grote klap is voor PSG, kijkt Donnarumma vooruit naar de rest van het seizoen en Ligue 1: "Nu moeten we aan het heden denken en de competitie winnen. Ik ga alles geven wat ik altijd heb gedaan, voor dit shirt, voor deze club en voor onze supporters. We gaan weer, allemaal samen! Allez Paris!"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie