'Neymar moet biezen pakken bij PSG na uitschakeling tegen Real Madrid'

'Neymar moet biezen pakken bij PSG na uitschakeling tegen Real Madrid'

11 March - 08:55
12

De uitschakeling tegen Real Madrid in de achtste finale van de Champions League, blijft mogelijk niet zonder gevolgen voor Paris Saint-Germain. Eigenaar Qatar Sports Investments wil onder meer van Neymar af, zo meldt de toonaangevende Franse journalist Romain Molina.

Parijs is in rep en roer na de 3-1 nederlaag in de Spaanse hoofdstad. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi is zelfs op het matje geroepen in Doha. De steenrijke eigenaren lijken in te willen grijpen en onder meer Neymar zou zijn biezen moeten pakken, stelt Molina, die werkzaam is voor The Guardian, de BBC en The New York Times, in een YouTube-video.

De dertigjarige Braziliaan kwam in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro over van FC Barcelona. Sindsdien wist hij PSG echter nog niet de felbegeerde Champions League te bezorgen. Een vertrek van de dribbelaar zal de nodige voeten in de aarde hebben. Hij ligt nog tot medio 2025 vast en verdient een topsalaris.

Volgens Molina botert het bij PSG overigens ook niet tussen Al-Khelaïfi en technisch directeur Leonardo. De twee zouden elkaar niet kunnen luchten of zien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie