Chelsea vergeet tegen Norwich even de zorgen, Lukaku krijgt amper vier minuten

Chelsea vergeet tegen Norwich even de zorgen, Lukaku krijgt amper vier minuten

10-03-2022 22:25

Extra-sportief zit Chelsea (voorlopig) even in de vieze papieren. Sportief was er donderdag wel succes. The Blues wonnen immers met 1-3 op het veld van staartploeg Norwich City. Voor Romelu Lukaku was er amper speeltijd.

Donderdag kreeg Roman Abramovich te horen dat zijn geld in Engeland bevroren wordt en dat hij de club niet mag verkopen. Verder deelde Chelsea zelf ook in de klappen. De club mag geen spelers kopen of verkopen. Ook contracten mogen niet verlengd worden. Waardoor de toekomst van de club er door de oorlog in Oekraïne plots somber uitziet.

Donderdag moest Chelsea wel aan de bak in de Premier League. In Norwich begon Lukaku nog maar eens op de bank. Vanaf de zijlijn zag de Rode Duivel dat de match al binnen het kwartier gespeeld was. Trevoh Chalobah en Mason Mount zorgden voor een vroege 0-2 voorsprong.

Via een strafschop bracht Teemu Pukki in de 69e minuut de spanning toch nog wat terug. In het slot van de partij zette Kai Havertz de eindstand op het bord. Even voordien mocht Lukaku vier minuten voor het einde invallen.

Door de zege staat Chelsea nu op de derde plaats met 56 punten. Norwich blijft hangen op de laatste plaats met amper 17 punten.