'Juventus hoopt te profiteren van Chelsea-chaos en denkt aan vier spelers'

'Juventus hoopt te profiteren van Chelsea-chaos en denkt aan vier spelers'

10-03-2022 18:45
1

De technische leiding van Juventus ziet zijn kans schoon, nu Chelsea door de sancties tegen clubeigenaar Roman Abramovich in zwaar weer zit. Vier spelers van The Blues staan op de Italiaanse verlanglijst.

Met dat nieuws pakt La Gazzetta dello Sport donderdag uit. De maatregelen van de Britse overheid tegen Abramovich hebben verstrekkende gevolgen voor Chelsea, dat een verkapt transferverbod heeft gekregen tot eind mei. Juventus wil profiteren van de delicate situatie op Stamford Bridge en heeft vier spelers op de korrel, aldus de roze sportkrant: Hakim Ziyech, Jorginho, Christian Pulisic en Antonio Rüdiger.

Omdat Chelsea geen spelers mag halen, maar óók niet mag verkopen, zal Juventus geduld moeten hebben. Voor Rüdiger liggen de kaarten anders op tafel. De Duitse verdediger heeft een aflopend contract en zal niet verlengen. Juventus heeft concurrentie van meerdere clubs, waaronder - naar verluidt - Bayern München en Real Madrid. Ziyech, Jorginho en Pulisic gelden als alternatieven voor AS Roma-uitblinker Nicolò Zaniolo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s