Mbokani heeft nog één grote voetbaldroom: Ik geloof erin

Mbokani heeft nog één grote voetbaldroom: "Ik geloof erin"

10-03-2022 21:15
0

Dieumerci Mbokani ruilde afgelopen zomer Royal Antwerp FC in voor Kuwait SC. De inmiddels 36-jarige Congolees is bezig aan zijn laatste jaren als voetballer, maar heeft nog steeds grote dromen.

Mbokani denkt voorlopig nog niet aan stoppen als voetballer en heeft nog één grote droom. Hij wil nog uitblinken voor zijn land Congo én het WK halen met het Afrikaanse land. Daarvoor moeten de Congolezen eerst voorbij het Marokko van Tarik Tissoudali geraken in de Play-Offs.

"Ik heb hun wedstrijden bekeken, ze hebben hun sterke en zwakke punten", begint Mbokani bij Léopardsactu. "We hebben het voordeel dat we thuis spelen (Kinshasa) en we moeten winnen met 2 of 3 doelpunten tegen nul en proberen bij hen gelijk te spelen. Met de groep die we hebben, geloof ik dat we zullen winnen in Kinshasa", geeft hij aan.

De inmiddels 36-jarige Mbokani is één van de nationale helden in zijn land en kwam al 46 keer uit voor de nationale ploeg. Daarin was hij goed voor 22 doelpunten. In de WK-kwalificatiecampagne was hij goed voor vier doelpunten en één assist in zes partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie