Makelaar over Sowah (Club): Hij is helemaal klaar om ieders ongelijk te bewijzen

Makelaar over Sowah (Club): "Hij is helemaal klaar om ieders ongelijk te bewijzen"

10-03-2022 10:00 Laatste update: 10:07
7

De recordtransfer van Club Brugge, Kamal Sowah, bekleedt momenteel ook de bank in AZ Alkmaar. Toch was het een goede tijdelijke optie, zo klinkt het ook bij zijn entourage. Toch maakt Club Brugge zich zorgen over haar recordtransfer. Het Laatste Nieuws ging in gesprek met zijn zaakwaarnemer, Peter Mills.

“Hij vecht al heel zijn leven tegen twijfels,” vertelt hij aan HLN. Zijn passage bij Club Brugge is dus geen uitzondering. Mills bracht Sowah vol verwachtingen naar de Belgisch competitie. Hij bracht Sowah eerst al naar Europa en vorige zomer ook van Leicester naar Club Brugge. Niet mis als zaakwaarnemer. 

Geen geschenk
Dit seizoen wordt Sowah geparkeerd in AZ Alkmaar. Een echt succesverhaal valt het nog niet te noemen. Dat vertelt ook Mills. “Tot dusver is dit seizoen geen geschenk geweest, want eigenlijk is Kamal helemaal geen winger. Club Brugge heeft hem ooit als vleugelspeler gehaald 'om dan later op het middenveld terecht te komen', klonk het tijdens de contractonderhandelingen."

Tegendeel bewijzen
Maar Mills waarschuwt de Jupiler Pro League. Hij gelooft volop in het kunnen van zijn speler. ''Eén iets geldt voor hem veel meer dan voor andere spelers: als je zegt dat-ie iets niet kan, dan zou hij zijn nek breken om het tegendeel te bewijzen. Als je iets terugkrijgt dat ze van je hebben afgenomen, dan laat je dat alvast geen tweede keer afnemen. Met die ingesteldheid zal Kamal straks naar Brugge terugkeren. Klaar om ieders ongelijk te bewijzen," besluit Mills.