Doku (Rennes): Ik ben een betere speler dan voorheen, daar ben ik 100% zeker van

Doku (Rennes): "Ik ben een betere speler dan voorheen, daar ben ik 100% zeker van"

10 March - 08:00 Laatste update: 08:15
1

Jeremy Doku kent een moeilijk seizoen bij Rennes in Frankrijk. Dit seizoen kende hij al vier blessures sinds augustus. Doorheen al die revalidatie maakte hij wel even tijd voor een interview met Eleven Sports.  

"Als je geblesseerd bent, is het een moeilijke tijd," geeft de 19-jarige vleugelspeler toe. “Vooral mentaal. Als je niet op het veld staat en je ziet je teamgenoten, dan is het moeilijk en ben je ongelukkig.” Voor Doku is dit allemaal een beetje nieuw, hij heeft geen groot blessure verleden.

Ziekenboeg
Maar dit seizoen alleen al, heeft Doku 24 wedstrijden in de ziekenboeg doorgebracht. Zijn periodes met even een beetje speeltijd niet meegerekend. "Maar nu is alles in orde. Ik ben weer fit," zei Doku, die de 2-0 scoorde een paar minuten nadat hij zondag in het veld was gekomen tegen Angers.

50 Wedstrijden
Ondanks zijn veelvuldige fysieke kwalen is het product van Neerpede de kaap van 50 wedstrijden in een shirt van Stade Rennais al gepasseerd sinds zijn vertrek bij Anderlecht in oktober 2020. Een voldoende mijlpaal om zijn progressie te voelen. "Ik ben een betere speler dan voorheen, daar ben ik 100% zeker van," analyseerde hij. "Ik kies mijn momenten beter, het kwam met volwassenheid. Vroeger gaf ik altijd 100%... Ik wist niet wanneer ik de bal moest houden.” 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie