De Laet zorgt voor een probleem bij Antwerp: Er is iets aan de hand

De Laet zorgt voor een probleem bij Antwerp: "Er is iets aan de hand"

09-03-2022 13:31
6

Ondanks de zege tegen K. Beerschot V.A is het tumult bij Royal Antwerp FC niet voorbij. Integendeel. Er lijkt nu ook een probleem-Ritchie De Laet te zijn ontstaan, dat oordeelt Steven Defour.

De Laet begon als basispion aan de partij, maar moest de aanvoerdersband afstaan aan Radja Nainggolan. De verdediger werd halverwege de eerste helft ook naar de kant gehaald, al leek hij dat niet te willen. Meteen daarop verliet hij de Bosuil ook al.

"Antwerp heeft de drie punten gepakt, maar over de gehele lijn heeft het meer verloren", gaf Defour aan bij 90 minutes. "Vooral dan met De Laet. Daar is iets aan de hand. Na een kwartier is hij ook vertrokken en daarna heeft hij al zijn sociale media afgesloten. Dat doe je niet als je gewoon gekwetst bent. Er is iets voorafgaand gebeurd."

Rust voor De Laet
Daags na de wedstrijd kwam Antwerp ook met een communiqué dat De Laet voor onbepaalde tijd buiten strijd is. Naar verluidt om zijn lichaam 'rust te gunnen'. "Dat communiqué van Antwerp is eigenlijk om te lachen", gaat Defour verder. "Dat hij wat fysieke kwaaltjes heeft is maar een klein deel van het probleem. Maar wat dat probleem precies is, weten we natuurlijk niet", besluit hij.