'Club Brugge zoekt versterking bij FC Porto en stuurde scout richting topclub'

'Club Brugge zoekt versterking bij FC Porto en stuurde scout richting topclub'

08-03-2022 17:00
5

Club Brugge staat alweer voor een belangrijke transferzomer, waarin het enkele uitblinkers dreigt te verliezen. Onder andere Charles De Ketelaere en Noa Lang staan op het punt om de club te verlaten. Bij Blauw-Zwart speurt men al naar versterking. Onder andere bij FC Porto.

Het Portugese A Bola weet namelijk dat Club Brugge afgelopen weekend een scout richting Portugal stuurde om de partij tussen FC Porto en Paços Ferreira te bekijken. Welke speler er uitvoerig werd bekeken, is echter niet bekend.

Eén van de mogelijke targets is middenvelder Vitinha, die indruk wist te maken bij de Portugezen. Ook de aanvalslinie Pepê – Taremi – Evanilson maakte indruk in de 2-4 overwinning van Porto tegen Paços Ferreira.

Bij Club Brugge wordt het alvast een drukke zomer. Een vertrek van De Ketelaere en Lang lijkt onafwendbaar, terwijl het nog maar de vraag is of Bas Dost en Sargis Adamyan komende zomer gaan blijven. David Okereke en Loïs Openda keren na een uitleenbeurt wel terug, maar voor hen lijkt er geen toekomst bij Club Brugge weggelegd.