Weer pech voor Skov Olsen bij Club Brugge, doelpunt wordt own-goal

Weer pech voor Skov Olsen bij Club Brugge, doelpunt wordt own-goal

8 March - 11:30 Laatste update: 8 March - 11:30
26

Andreas Skov Olsen was zaterdag de grote held bij Club Brugge. Hij had met drie goals een groot aandeel in de 0-5 tegen Seraing. De Pro League geeft er echter maar twee...

Skov Olsen tekende duidelijk voor de 0-1 en de 0-5, maar er was wat meer twijfel over de 0-3. Skov Olsen nam de wedstrijdbal al naar huis, maar de Pro League geeft die goal niet aan hem. Het heeft definitief beslist dat het om een eigen doelpunt gaat van Mikael Dyrestam.

Skov Olsen heeft in totaal nu drie goals, want hij scoorde ook al een prachtige goal in de zege tegen Antwerp. Club Brugge betaalde afgelopen liefst zeven miljoen euro om hem over te nemen van FC Bologna. Die transfer lijkt een schot in de roos te worden. Volgend weekend speelt Club op het veld van KV Oostende. 

Update: Skov Olsen ziet opnieuw een goal door zijn neus geboord worden. De buitenspeler scoorde ogenschijnlijk de 1-3 tegen KV Oostende, maar Het Nieuwsblad meldt dat het doelpunt als own-goal van doelman Kjell Scherpen wordt beschouwd. Tegen Seraing werd zijn hattrick ook al ontnomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie